Alt om Du Milde

Her kommer vi omkring alt der er at vide om det danske tøjmærke Du Milde.

Hvad er Du Milde

Du Milde er et dansk designet tøj-brand med fokus på farverigt stof og selekterede snit. Vi snakker om traditionelle håndsværks traditioner som definerer et årti. Du Milde repræsenterer deres egen årgang med nymoderne og eksklusive designs – fra start til slut. Du Milde er et brand lavet af de to søstre Rikke Hjordkvist Vahle & Mette Hjordkvist, som hver især er direktør & hoveddesigner for deres virksomhed.

Kvalitet

De to søstre tror på langvarig og luksuriøs kvalitet – og gode produkter. Gode og humane arbejdsforhold er med til at skabe en bedre arbejdsplads, som i sidste ende skaber et bedre produkt og design for deres kunder. Den høje standard for kvalitet i hele deres proces er med til at skabe et bedre miljø for hele verden – det er i hvert det dé tror på. De producerer masse af lækre Du Milde Kjole.

Tøjet

Du Milde’s tøj er meget vaskbart og i sidesømmen af tøjet finder du en vaskeanvisning med semiotik i form af vaske-ikoner. Du Milde’s anbefaling for stiler i visocsejersey er, at de bør vaskes ved omkring 30 grader i vaskemaskinen, med vrangen ud naturligvis, og hængetørre på en bøjle, således at man undgår alt for meget krymp i sit tøj – og at tøjet trækker sig sammen og eventuelt mister alt for meget længde. Du burde undgå tørretumbling og skyllemiddel, som slider på tøjets fibre og udvasker den naturlige og flotte farve som Du Milde har sørget for, at tøjet har når det bliver købt.

 

Det er vigtigt at vaske din tøj alene, da de enten hæklede eller strikkede dekorationer på tøjet kan tage imod alt for meget farve, fra eventuelt andet tøj som befinder sig i samme vaskemaskine som den du anvender til dit Du Milde tøj.

 

Nogle af Du Mildes styles er syet sammen med op til flere forskellige stofkvaliteter i samme stil, som giver et mere raffineret look; eller er syet sammen i andre kvaliteter, såsom viscosejersey, så derfor er det altid vigtigt at tjekke din Du Milde vaskeanvisning som medfølger tøjet når det bliver købt – på grund af de andre styles som måske kræver håndvask eller rens frem for almindelig maskinvask.

Design

Du Milde er inspireret af Danmark og alt hvad der hører til; sommer, strand, familie og alt derimellem. Farverige mønstre og flotte snit er med til at definere Du Milde og deres Hvorfor. Hvorfor Du Milde overhovedet eksistere, og Hvorfor deres designs ser ud som de gør.

Du Milde er Lækker

Du Milde er et vidunderligt sommerbrand som fungerer hele året rundt når du gerne vil vise dit gode og farvestrålende humør frem.

 

Leave a Reply